some story bout BTR !!

by - 3:45:00 AM



hye peeps ~
huhuh ,, ari nih aiza bwu nak updated story kat belog nih ,maklom la aiza bru abis exam last week , huhu talkin' bout exam huh ? fuhh bule tahan tough jugak la . herm ,, uke just forget about it ,, let's have a nice talk in here ~

jap aiza nak upload satu gambar nih !



untuk perhatian sume ! aiza ta upload just COPY + PASTE ..huhu jahat an aiza ?? hehe , uke korang kenal sape gerangan / jejaka yang handsome + awesome nih ?? kenal ??

ehem !! nih la LOGAN HENDERSON dari kump. BTR .shortform for Big Time Rush ,, wahh !! aiza sgt2 meminati dyer ,, dyer pandai nyanyi n mcm2 la ,, huhu ,, big fan of him ,, kalo korang nak thue lebih lanjut ,, korang cari kat google pcl dyer ,, kan kemudahan teknologi semakin meluas kan ?? so ape lagy cari la ,, uke ?? huhu ,,
k la tu je ,, huhu ,,aiza nak btw ,, huh ,, k la see u all around k ? bye ~